Handelsvillkor

Leverans och frakt

Vi skickar alla varor som köpts i webbutiken samma dag om de beställs före kl. 16.00.

Vi använder GLS, Postnord, DHL, UPS och möbeltransport.

Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar - till nästan alla länder

.

LEVERANS GENOM SPEDITÖRER.

Om du vill att en möbel ska levereras av en transportör meddelar vi dig dagen innan transportören anländer. Om transportören har möjlighet att placera försändelsen t.ex. i en carport eller på din egen uppfart, vänligen meddela oss detta. Om leveransdatumet inte kan hållas av olika skäl, eller om något annat går fel under leveransen, kommer du att kontaktas av fraktföretaget och DesignGaragen med ett nytt leveransdatum.

I de

flesta fall sker leveransen med transportör dagen efter beställningen och i andra fall upp till tre arbetsdagar.

PRISER

Alla priser i vår webbshop är inklusive moms. Alla priser på webbutiken är vägledande, tills du har valt rätt material får du omedelbart information om priset på varje artikel.

Det finns ingen kreditkortsavgift.

Priserna kan ändras

utan föregående meddelande.

BETALNING MED KREDITKORT

Alla priser i vår webbshop är inklusive dansk moms på 25 %. Du kan betala med Dankort, VisaDankort, VisaElektron, MasterCard, Maestro, JCB och MobilePay

.

EAN BESTÄLLNING

Vi tar emot EAN-beställningar från offentliga institutioner. För att använda EAN-beställning måste du lägga dina varor i korgen och i kassan välja EAN-nummerbetalning

.

BETALNINGSSÄKERHET.

Den här sidan beskriver betalningssäkerheten på DesignGaragen.dk.

Betalning online: På DesignGaragen.dk kan du betala med danska Dankort, Visa, Mastercard, banköverföring eller offentligt EAN-nummer.

När du betalar med kort drar vi beloppet från ditt konto först när dina varor har skickats från oss. Du får ett kvitto på betalningen tillsammans med dina varor.

Du löper ingen risk genom att använda ditt kreditkort eller andra betalningsformer på DesignGaragen.dk, eftersom vi använder en så kallad SSL-anslutning för att säkerställa att ingen annan "lyssnar" när ditt kortnummer eller andra uppgifter överförs online. Kreditkortsinformation skickas via DesignGaragen.dk till NETS via en säker och krypterad SSL-anslutning - vi ser inte dina kortuppgifter och kommer aldrig att göra det, eftersom den här delen av transaktionen hanteras av en certifierad betalningsförmedlare

.

RÄTT TILL ÅNGERRÄTT.

DesignGaragen.dk ger dig 30 dagars ångerrätt som gäller från den dag du får varan. Om du ångrar köpet måste DesignGaragen.dk underrättas inom 30 dagar från den dag du har mottagit varorna. Du är skyldig att returnera varan i samma skick och mängd som du fick den, vilket även gäller förpackningen och informationsetiketterna

på varan. Kunden står för kostnaderna för att returnera varorna.

Eventuell retur av en vara rekommenderas att ske via den fraktleverantör som levererade varan och att ske via vårt retursystem på DesignGaragen.dk för att få en snabbare behandling och återbetalning av köpesumman.

RÄTT TILL KLAGOMÅL

Du har 2 års garanti. För varor som köpts på DesignGaragen.dk börjar garantiperioden att löpa från och med dagen för mottagandet av varorna. Som kund förväntas du följa de bifogade instruktionerna eller söka instruktioner om produktvård på varumärkets egen webbplats, som ger vägledning om korrekt användning och underhåll av produkten. Om du inte följer instruktionerna betraktas detta som missbruk eller annat skadligt beteende och produkten omfattas därför inte av garantin.

Du måste klaga inom en "rimlig tid" efter att du har upptäckt felet i produkten. Om du klagar inom 14

dagar efter det att felet upptäcktes, kommer klagomålet alltid att vara i tid.

INTEGRITETSPOLICY

För att du ska kunna ingå ett avtal med oss behöver vi följande information:
namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varorna till dig.

Personuppgifterna registreras hos DesignGaragen ApS och lagras i fem år, varefter de raderas. Den personuppgiftsansvarige på www.designgaragen.dk är DesignGaragen ApS.

Som registrerad hos DesignGaragen ApS har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt att kontrollera vilken information som registrerats om dig. Du har dessa rättigheter enligt personuppgiftslagen och förfrågningar i detta avseende bör riktas till : webshop@designgaragen.dk

TILLGÅNG TILL KLAGOMÅL

Om du vill klaga på ditt köp, vänligen kontakta webshop@designgaragen.dk. Om vi inte lyckas hitta en lösning kan du lämna in ett klagomål till berörda myndigheter, förutsatt att villkoren för detta är uppfyllda. Mer information om hur man klagar till konsumentklagonämnden finns på www.forbrug.dk.

Konkurrens- och konsumentmyndigheten
Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby

INFORMATION OM FÖRETAGET

DesignGaragen ApS
Ulstrupvej 33
8870 Langå

Telefon: (+45) 71 99 22 46
E-post: webshop@designgaragen.dk
CVR: DK35392769