website Hoppa till innehållet
De fleste varer sendes inden kl. 16.00 De fleste varer sendes inden kl. 16.00
Kundvagn

Handelsvillkor

Leverans och frakt

Vi skickar alla varor köpta i webshopen samma dag vid tidigare beställning 16.00

Vi använder GLS, Postnord, DHL, UPS och möbeltransporter.

Leveranstiden är 1 – 3 arbetsdagar – till nästan alla länder.

LEVERANS MED BÖRJARE

Om du behöver få en möbel levererad av en transportör så meddelar vi dig dagen innan transportören kommer. Om transportören har möjlighet att placera försändelsen i till exempel en carport, eller i egen uppfart, vänligen meddela oss detta. Om leveransdatum av olika anledningar inte kan hållas, eller något annat går fel under leveransen - kommer du att bli kontaktad av frakten och DesignGaragen med ett nytt leveransdatum.

Leverans med bud kommer i de flesta fall dagen efter beställning och i övrigt upp till 3 arbetsdagar.

Leverans till andra länder än Europa - levereras med villkoren DAP - du sköter därför själv tull och skatt.

PRISER

Alla priser på vår webshop inkluderar dansk 25% moms. Om du väljer att få den skickad till ett land utanför Europa betalar du inte dansk moms utan istället skickar vi dina varor för tullklarering.

Alla priser på webshopen är ett vägledande pris, tills du valt rätt material får du omgående besked vad priset för den enskilda varan är.

Det tillkommer ingen kreditkortsavgift.

Vi reserverar oss för prisfel.

BETALNING MED DANKORT

Alla priser på vår webshop inkluderar dansk moms på 25%. Du kan betala med Dankort, VisaDankort, VisaElektron, MasterCard, Maestro, JCB, MobilePay, AnyDay, ApplePay.

BETALNING MED AVTAL ELLER FAKTURA VIA KLARNA ELLER NÅGON DAG

Klarna:

För att kunna erbjuda Klarnas betalningsmetoder kan vi komma att överföra dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna, så att Klarna kan bedöma om du kvalificerar dig för deras betalningsmetoder och för att skräddarsy dessa betalningsmetoder till dig. Dina överförda personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med Klarnas eget dataskyddsmeddelande.

Vilken dag som helst:

Med Anyday kan du dela upp din betalning. Du betalar första delbetalningen när varan levereras, och resterande belopp betalas under de följande 3 månaderna. Anyday är gratis för dig så länge du betalar i tid. Med Anyday får du ett konto som du kan använda på alla webbutiker som erbjuder betalning genom Anyday. Läs villkoren för Anyday här: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

EAN BESTÄLLNING

Vi tar emot EAN-beställningar från offentliga institutioner. För att använda EAN-beställning måste du lägga dina varor i varukorgen och i kassan väljer du helt enkelt EAN-nummerbetalning.

BETALNINGSSÄKERHET

Den här sidan beskriver betalningssäkerheten på DesignGaragen.dk.

Onlinebetalning: På DesignGaragen.dk kan du betala med danskt utfärdat Dankort, Visa, Mastercard, Banköverföring eller offentligt EAN-nummer.

När du betalar med kort drar vi endast beloppet från ditt konto när dina varor skickas från oss. Du får ett kvitto på betalningen tillsammans med dina varor.

Du löper ingen risk genom att använda ditt Dankort eller andra betalningsformer på DesignGaragen.dk, då vi använder en så kallad SSL-anslutning för att säkerställa att ingen annan "lyssnar" in när ditt kortnummer eller annan data överförs online. Kreditkortsinformationen överförs via DesignGaragen.dk till NETS på en säker och krypterad SSL-anslutning - vi ser inte din kortinformation och kommer aldrig att se den, eftersom denna del av transaktionen hanteras av en certifierad betalningsförmedlare.

ÅTERRÄTT

DesignGaragen.dk erbjuder 30 dagars ångerrätt, giltig från den dag du tar emot varan. Om du ångrar köpet ska DesignGaragen.dk meddelas om detta senast 30 dagar efter den dag du mottagit varan. Du är skyldig att returnera varan i samma skick och mängd som den togs emot, vilket även gäller för den förpackningar och informationsskyltar, som finns på föremålet. Kunden står för kostnaderna för att returnera varan.

Eventuell retur av en vara rekommenderas att göras via fraktleverantören som levererat varan, och via vårt retursystem på DesignGaragen.dk för att få snabbare handläggning och retur av köpesumman.

KLAGOMÅRÄTT

Du har 2 års reklamationsrätt. För varor köpta på DesignGaragen.dk gäller reklamationsrätten från mottagandet av varorna. Det förväntas att du som kund följer bifogade instruktioner eller söker instruktioner om produktvård från varumärkets egen hemsida som ger vägledning om korrekt användning och underhåll av produkten. Om en produkt inte följer instruktionerna kommer det att uppfattas som felaktig användning eller annat skadevållande beteende och därför kommer produkten inte att omfattas av reklamationsrätten.

Du måste annonsera inom "skälig tid" efter att du upptäckt att varan saknas. Om du reklamerar inom 14 dagar efter att felet upptäckts kommer reklamationen alltid att ske i rätt tid.

POLICY FÖR PERSONUPPGIFTER

För att du ska kunna ingå ett avtal med oss behöver vi följande information:
 Namn, adress, telefonnr. och e-postadress. Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varorna till dig.

Personuppgifterna registreras hos DesignGaragen ApS och lagras i fem år, varefter uppgifterna raderas. Den personuppgiftsansvarige på www.designgaragen.dk är DesignGaragen ApS.

Som registrerad hos DesignGaragen ApS har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt till insyn i vilka uppgifter som finns registrerade om dig. Dessa rättigheter har du enligt personuppgiftslagen och förfrågningar i samband med detta ska ställas till: webshop@designgaragen.dk

KLAGOMÅLÅTKOMST

Om du vill klaga på ditt köp måste du kontakta webshop@designgaragen.dk. Om vi inte lyckas hitta en lösning kan du framföra klagomål till berörda nämnder inom området, om förutsättningarna för detta är uppfyllda. Se mer om hur du klagar till Konsumentnämnden www.forbrug.dk

Konkurrens- och konsumentverket
 Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby

FÖRETAGSINFORMATION

DesignGaragen ApS
 Ulstrupvej 33
 8870 Langå

Telefon: (+45) 71 99 22 46
 E-post: webshop@designgaragen.dk
CVR: DK35392769